EURUS Capital

Команда

Ів Муссон-Лєстанг – засновник компанії у 2005. До цього займав посаду Генерального Директора у Європейському Аерокосмічному та Оборонному концерні у Польщі та працював для Міністерства Економіки Франції як Комерційний Аташе у Варшаві. Являється магістром права після закінчення факультету міжнародного права в Університеті ім.Людвига Максиміліана у Мюнхені, а також випускником Університету Пантеон-Асас у Парижі.

Жорж Кута – приєднався до команди у 2008 р., зробивши вдалу міжнародну кар’єру в Телекомі та Діяльності залізничних доріг. Від Алкател він очолював промислові підприємства в Індії та в Польщі. Являється випускником Інституту Політичних Досліджень в Парижі.
 

Олександр де Рамакер - являється виконавчим директором філіалу у Києві. Працював 4 роки у McKinsey & Co. в стратегічному відділі експертом з розвитку бізнесу природнім шляхом та внаслідок поглинання. Він також працював у Міжнародному Інвестиційному банку Ренесанс Капітал у Москві. Закінчив економічний факультет Ліберального Університету у Брюсселі.

 

Юрій Зеров - приєднався у 2005р. з досвідом роботи у Європейському банку реконструкції та розвитку в Україні, вміє організувати процеси злиття і поглинання, прямих інвестицій та консультаційних послуг. Працював у таких сферах діяльності, як: харчовий блок, сировинні матеріали, індустріальна промисловість, телекомунікації, енергетика, банківська справа, будматеріали. Має ступінь Доктора Науки в Теоретичній Фізиці.

 

Іван Зіндович - приєднався у 2007р., керує компанією у Сербії та Чорногорії. Має глибокі пізнання у сфері нерухомості, готельного бізнесу та іноземної допомоги. Являється випускником Університету в Косово.

 

Designed By Visuality